Tehokas startti vuoteen – Muutosvalmennus

Muutosvalmennus (2)

Kaipaatko sinä uutta kipinää vuoteen 2021? Onko sinulla kenties hankaluuksia arjenhallinnassa, ergonomiassa, ravinnossa tai urapolulla? tai kaipaatko vain lisäapua näihin aihealueisiin? Jos vastaat kyllä, tämä valmennus on kuin sinulle tehty!

Valmennuksen kesto 4kk, sisältäen viikoittaisen etälive valmennuksen, edistymisen seurannan sekä sosiaalisen median vertaistuen. Valmennuksen alussa kartoitetaan henkilökohtaisen valmennuksen tarve ja tehdään muutossuunnitelma. 

Saat työkalut ja apuvälineet arjen hallintaan, ergonomiaan, ravintoon sekä urapolkuun. 16 viikon aikana toteutat muutosta kaikessa neljässä kategoriassa ja saat askel merkit jatkopolkuun, kevään aikana saat vertaistuen ja valmentajan tuen muutoksen tueksi ja selkeät suunnitelmat mitä tehdä jatkossa.  Kokonaispaketti tehokkaan startin vuoteen 2021.

Hinta: 32,25€/kk (Koko paketti 129€)

Paketti sisältää:

  • Arjen hallinta:
  • Ergonomia:
  • Ravinto:
  • Uravalmennus (Ryhmävalmennus): Opetetaan ajatus urapolkusuunnitelman tekemiseen ja mitä kaikkea se pitää sisällään. Alussa kartoitetaan nykytilanne. Valmennuksen aikana saat tiedot ja taidot kokonaistilanteen hahmottamiseen ja jatkopolkusuunnitelman tekemiseen. Saat vinkit mihin suuntaan kannattaisi edetä.