Daily sales – Arjen myyntitaidot – webinaari

Liity mukaani ilmaiseen webinaariin, jossa kerron myyntitaidoista, myynnin prosessista sekä sen tärkeydestä ja vähän siitäkin miten saat myyntiisi boostia.

Myyntitaidot ovat oleellisia, työskentelit sitten hoitoalalla tai viestinnässä. Myyntitaito on vuorovaikuttamista ja arvon tuottoa toiselle osapuolelle. Olemme päivittäin tilanteissa missä haluamme saada viestimme lävitse ja kaikkein eniten silloin kun elinkeinomme riippuu siitä. Hyppää siis mukaan kuulemaan myyntitaidoista, myynnistä sekä siitä miten pääset alkuun omalla myyntipolullasi.

Tässä ilmaisessa webinaarissa opit:

+ Mikä on myyntiprosessi
+ Miksi on myyntiprosessi on tärkeä ja mihin sitä käytetään
+ Miten myyntitaitoja voidaan käyttää ja kehittää
+ Miten voit hyödyntää myyntitaitojasi päivittäisessä elämässäsi
+ Kuinka vakuutat asiakkaat, esimiehet, rekrytoijat sekä yhteistyökumppanit myyntitaidoillasi.
+ Kuinka voit kehittää myyntitaitojasi.

+ Miten vuorovaikutus toimii myynti tilanteissa ja miten ihmisten erilaisuus vaikuttaa vuorovaikutukseen sekä myyntiin.

Myyntitaitoa tarvitset, olit sitten yrittäjä, kouluttaja, työntekijä tai työnhakija. Myyt päivittäin vähintäänkin ideoitasi ja ajatuksiasi, ja koska myynti on pohjimmiltaan viestintää, on sen hyvä olla myös tehokasta, jotta pääset haluamaasi tuloksiin!

”Yrittäjänä pelottavinta ja hankalinta on ollut aina myynti. Miten se osaakin olla niin vastenmielistä. Tulee mielikuva päälle käyvistä feissareista tai perään huutavista torimyyjistä. Tai niistä pelolla myyvistä tyypeistä, jotka yrittävät pakottaa ostamaan milloin mitäkin. Tulee tunne, että myyjät aina huijaa. Ja enhän minä halua olla huijari! Kun opin ajattelemaan ja ennen kaikkea tekemään myyntiä eri tavalla, alkoi tuloksiakin tulla. Sitäkin tärkeämpää oli oma hyvän olon tunne myyntitilanteissa. Myynti ei ehkä vieläkään ole ’top ykkösessä’ , mutta ei se myöskään ole enää lykättävä inhokkityö. Luulen, että treenaamalla lajia, se saattaa hyvinkin päätyä jopa mieluisimpien töiden listalle. Never know!

Matiaksella on ihanan rauhallinen tyyli olla läsnä ja kuunnella. Hänellä on paljon tietoa ja vastaus löytyy olipa kysymys mikä tahansa. Matias osaa auttaa niin ruohonjuuritasolla kuin vaativimmissakin tapauksissa, minullakin oli vaativampi ja itsellenikin uusi aluevaltaus. Tässäkin Matias osasi neuvoa. ”

Elina, Yrittäjä

Myynti on aivan mahtava laji jonka jokaisen pitäisi hallita. Myynti helpottaa toimintaa arjessa, työpaikalla sekä muutenkin arjen kanssakäymisessä!”

Matias Vasarainen, Myyntivalmentaja, yrittäjä ja johtaja.

Myynti on nähdään monesti tuputtamisena sekä jollain tasolla negatiivisena asiana, vaikka se on itseasiassa kaikkea muuta. Hyvä myyntityö on toisen auttamista ja arvon luomista. Juuri tästä syystä myyntitaidot tulevat myös tulevaisuudessa olemaan tärkeitä jokaisessa roolissa, olit sitten varastotyöntekijä tai sihteeri. Jokainen työntekiä vaikuttaa siihen miten asiakasta palvellaan ja millaista arvoa pystytään tuottamaan.