Itsensä johtamistaidoilla tuloksellisuuteen – Webinaari

Liity mukaani maksuttomaan webinaariin, jossa kerron itsensä johtamistaidoista, niiden merkityksestä ja käytöstä.

Itsensä johtamistaidot ovat edellytys tuloksellisuuteen. Tarvitsemme itsensä johtamistaitoja päivittäin. Niiden merkitys on kasvanut ja tulee tulevaisuudessakin kasvamaan. Kevään 2020 valtakunnallinen ja maailmanlaajuinen etätyökokeilu on vauhdittanut työn murrosta, tuonut mukanaan tehokkuusloikan ja vaatinut meitä kaikkia kohtaamaan uudenlaisia haasteita itsensä johtamistaitojen kanssa. Itsensä johtamistaidot eivät ole vain kykyä merkitä asioita kalenteriin. Ne ovat paljon laajempi kokonaisuus taitoja, joita tarvitsemme tehokkaampaan työskentelyyn.   

Tässä ilmaisessa webinaarissa opit:

+ Mitä Itsensä johtamistaidot ovat ja mitä hyötyä niistä on sinulle
+ Miksi itsensä johtamistaidot ovat merkityksellisiä ja tärkeitä
+ Kuinka itsensä johtamistaidot vaikuttavat tuloksellisuuteen
+ Miten voit hyödyntää itsensä johtamistaitoja päivittäin työssäsi
+ Kuinka voit kehittää omia itsensä johtamistaitoja
+ Kuinka loistaa ja erottautua muista itsensä johtamistaidoilla

Olit sitten yrittäjä, kouluttaja, työntekijä tai työnhakija – tarvitset itsensä johtamisen taitoja päivittäin. Ja kyse ei ole vain siitä, kuinka toimit eri tilanteissa; itsensä johtamistaidot ovat myös tapa ajatella ja nähdä se, mitä on ja tapahtuu. Näiden taitojen avulla teet työstäsi tuloksellista ja tehokasta myös työn ja toimintaympäristön muuttuessa.

Se kuinka olet ottanut itsensä johtamistaidot haltuun vaikuttaa valtavasti siihen kuinka pystyt tuomaan ammattitaitosi ja osaamisesi esille.  Kukaan meistä ei halua antaa epäpätevää vaikutelmaa, menettää diiliä tai mahdollisuutta työpaikkaan sen takia, että itsensä johtamistaidot eivät ole hallussa. 

”Voin kertoa, että useamman pienen vipeltäjän kanssa töitä tehdessä, tehokkuus on avainsana. Aikaa ei ole ikinä tarpeeksi, keskeytyksiä riittää, paljon pitäisi ennättää tekemään. Miten voikin olla niin hankala keskittyä, kun ajatus katkeaa koko ajan. Allekirjoitan täysin sen, että pienten lasten vanhemmilla on juuri niitä taitoja, joita toimitusjohtajilta kaivataan. Toki se ei estä ennenaikaisten harmaiden ilmestymistä hiuksiin. Kokonaan harmaantumista on vielä toistaiseksi lykännyt se, että olen hionut itsensä johtamistaitoja. Yllättävän paljon saa aikaan vähässä ajassa ja jatkuvilla keskeytyksillä, kun on oikeat menetelmät käytössä. Ja näissähän Henriikka on mestari.

Henriikka on tehokkuuden supernainen. Oikeasti! On uskomatonta, miten paljon hän saa aikaiseksi, vaikka ’kaikki pallot on ilmassa’. Ja valmentajana hän on ihminen ihmiselle. Henriikka ymmärtää täysin, mitä kaaosta (työ)elämä usein on. Erotuksena Matti Meikäläiseen on se, että hänellä on keinot kaaoksen hallintaan. Henriikka osaa kertoa asian todella napakasti. Asiat oppii jo pelkästään kuuntelemalla hänen selkeäksi jäsenneltyä ohjeistustaan ja konkreettiset tehtävät auttavat pääsemään asian kanssa vielä enemmän sinuiksi. Henriikan kanssa opiskelu on miellyttävää. Suosittelen! ”

Tiina
Yrittäjä ja äiti


Itsensä johtamistaidot ovat avainasemassa oman osaamisen esiin tuomisessa ja erottautumisessa työmarkkinoilla.

”Webinaarissa tulen jakamaan osaamiseni itsensä johtamistaidoista kanssasi ja kertomaan miten itsensä johtamistaidolla päästään tuloksellisuuteen. Nähdään webinaarissa! ”

Henriikka Kivelä
Tehokkuustaitovalmentaja, Organicer:n yrittäjä

Itsensä johtamistaitojen merkitys ja niiden tarve työelämässä on kasvanut entisestään viime vuosina. Pandemian ja kevään 2020 valtakunnallisen ja maailmanlaajuisen etätyökokeilun myötä työn murros on kiihtynyt ja kasvattanut itsensä johtamistaitojen tarvetta. Etätyöstä on myös seurannut tehokkuusloikka, joka itsessään vaatii uudenlaisten työskentelytapojen ja itsensä johtamistaitojen omaksumista. Jotta tässä kehityksessä pysyy mukana, on sen vaatimat taidot oltava hallussa. Itsensä johtamistaidot tulevat korostumaan tulevaisuudessa entisestään ja ovat avain tuloksellisuuteen. 

Mitä sitten nämä itsensä johtamistaidot ovat, miten niitä käytetään tai mikä niiden merkitys on mahdollisesti sinun työssäsi? Tästä kerron sinulle lisää ILMAISESSA webinaarissa 26.8.2020.

NYT on aika panostaa tuloksellisuuteen myös itsensä johtamistaitojen  suhteen!