Katariina – tekstitaitovalmentaja

Katariina_valmentaja

Moikka!

Olen Katariina Krabbe, Caradsin tekstitaitovalmentaja. Minulla on 18 vuoden kokemus ammattikirjoittajana: copywriterina, toimittajana ja sisällöntuottajana. Viimeiset 13 vuotta olen työskennellyt viestintäyrittäjänä omalla Tekstitaika-toiminimelläni.  

Koulutustaustaltani olen folkloristi, ja rakkaus suomen kieltä ja kirjoittamista kohtaan on kulkenut mukana koko elämäni. Kirjoittamaan olen oppinut kirjoittamalla, lukemalla paljon sekä tietenkin myös vuosien varrella työssäni hankitun kokemuksen kautta.   

Valmennan kirjoittamista käytännönläheisellä otteella, eikä kursseillani jankata teoriaa. Sen sijaan neuvon kokemukseeni perustuen, miten kirjoitetaan myyviä ja vakuuttavia tekstejä, ja neuvon ihan tarkkaan, millaisia tekstejä mihinkin käyttötarkoitukseen kannattaa tehdä.

Annan myös henkilökohtaista valmennusta kirjoittamisessa. Voit esimerkiksi lähettää minulla jonkin pulmia aiheuttavan tekstisi, ja voimme käydä yhdessä läpi, miten sitä voisi parantaa. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteella: katariina (at) carads.fi, niin katsotaan, miten voisin auttaa sinua!