High five – hyvinvoiva yrittäjä ja yritys

1 299,00 

High five – hyvinvoiva yrittäjä ja yritys  -paketti sisältää 5 x 45 min henkilökohtaista valmennusta ja kartoituksen sekä oman hyvinvoinnin että yrityksen tilanteen suhteen.

Yrittäjän hyvinvointi on usein se viimesijainen kohde, johon kiinnitetään huomiota. Kuitenkaan yritys ei hyrrää, jos moottori uuvahtaa. Tässä tapauksessa moottori olet sinä! Olisiko nyt korkea aika keskittää focus SEKÄ omaan ETTÄ yrityksesi hyvinvointiin?

Varastossa

Kuvaus

High five -hyvinvoiva yrittäjä ja yritys – paketti sisältää 5 x 45 min henkilökohtaista valmennusta ja kartoituksen sekä oman hyvinvoinnin että yrityksen tilanteen suhteen.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa kartoitat Tiinan kanssa yrityksesi kokonaistilanteen ja tarvittavat kehittämiskohteet.

”Valmennus on tuonut hengähdyshetkiä esimerkiksi kuuluisan työn ja vapaa-ajan suhteen miettimiselle, oman tekemisen uudelleenorganisoimiseen, priorisointiin, aikaa kehittämisajatuksille ja ylipäätään rentoa keskittymistä omaan hyvinvointiin. Itsen huoltaminen on aina tärkeää ja todella tärkeää erityisesti yksinyrittäjälle.”

Valmennus kestää noin 5 kuukautta. Joka kuukausi sinulla on henkilökohtainen tapaaminen Tiinan kanssa  ja saat tehtävät liittyen omaan yritykseesi ja omaan hyvinvointiisi.

 

Millainen Tiina on valmentajana?

“Henkilökohtainen ohjaus Tiinalta oli erittäin kannustavaa! Tunnen oloni entistä motivoituneemmaksi ja myös varmemmaksi sen suhteen, mihin suuntaudun. Erityiskiitos tästä Tiinan henkilökohtaiselle valmennukselle.“

“Tiina on aivan ihana ja ihmisläheinen. Sain häneltä valtavasti uutta ajateltavaa.”

“Tiina, olet lempeä, ihana ja sympaattinen. Sinun kanssasi voisi räpättää vaikka kolme tuntia putkeen.”

 

Valmennus alkaa sovittuna aikana. Saat Tiinalta yhteydenoton oston jälkeen, jossa sovitaan aika ensimmäiselle valmennuskerralle. Valmennustapaamiset sovitaan aina sinun kalenteriisi sopiviksi.

Tervetuloa keskittymään omaan hyvinvointiisi ja kehittämään yritystäsi suuntaan, joka vapauttaa sinulle enemmän aikaa itsestäsi huolen pitämiseen.