Sinun polkusi! -uravalmennus

647,90 

6x 45 min henkilökohtaista valmennusta

  • New Job – kun on aika vaihtaa
   • Ei se aina resonoi, nykyinen työ. Jos tuntuu, että on aika vaihtaa, silloin on aika vaihtaa. Kartoitamme tilanteesi ja etsimme parhaat vaihtoehdot urasi edistämiseen haluamaasi suuntaan.
  • Career Ahead – kun opinnot ovat ohitse
   • Vastavalmistuneiden urapolku on usein kivinen, kun työkokemusta ei vielä ole. Suunnitellaan sinulle urapolku ja etsitään yhdessä sinun tavoitteisiisi sopivat työpaikat. Perehdytään myös oman osaamisen sanoittamiseen.
  • Back to work – kun on paluu edessä
   • Aina ei mene kuin Strömsössä, jolloin CV:ssä voi löytyä aukkoja. Kun työhön paluu olisi edessä, tämä uravalmennuspaketti on ajankohtainen. Kartoitetaan tilanteesi, tehdään suunnitelma urapolullesi ja etsitään sopivat reitit tavoitteisiisi pääsemiseksi.
  • My Next Steps – kun ei yhtään tiedä
   • Aina ei vain voi tietää, mitä haluaa. Onneksi ratkaisu on tässä. Uravalmennus sinulle, joka et vielä tiedä mitä haluat tai tiedät mitä et halua. Valmennuksen aikana kartoitamme osaamisesi ja vahvuutesi ja luomme urapolun, joka sopii sinulle. 
  • Let’s Study – kun opiskelut kiinnostavat
   • Syyhyäisi oppia jotakin uutta tai vaihtaa alaa! Silloin on aika hakeutua opiskelemaan. Valmennuksen aikana etsimme sinulle parhaat vaihtoehdot opintoihisi sekä niiden rahoitukseen. Valmennus sopii sinulle, vaikka et vielä tiedä mitä haluaisit opiskella.

Kuvaus

Jokainen Sinun polkusi! -valmennuspaketti sisältää 6x 45 min. henkilökohtaista valmennusta sekä materiaalit. Valmennus tapahtuu Google Meet:n tai muun videopuhelupalvelun kautta tai puhelimitse, joten voit olla vaikka laiturin nokassa suunnittelemassa tulevaisuuttasi. Millaisessa kohdassa polullasi olet? Valitse sinulle sopivin paketti!

New Job – kun on aika vaihtaa

Ei se aina resonoi, nykyinen työ. Jos tuntuu, että on aika vaihtaa, silloin on aika vaihtaa. Kartoitamme tilanteesi ja etsimme parhaat vaihtoehdot urasi edistämiseen haluamaasi suuntaan.

Let’s Study – kun opiskelut kiinnostavat

Syyhyäisi oppia jotakin uutta tai vaihtaa alaa! Silloin on aika hakeutua opiskelemaan. Valmennuksen aikana etsimme sinulle parhaat vaihtoehdot opintoihisi sekä niiden rahoitukseen. Valmennus sopii sinulle, vaikka et vielä tiedä mitä haluaisit opiskella.

Career Ahead – kun opinnot ovat ohitse 

Vastavalmistuneiden urapolku on usein kivinen, kun työkokemusta ei vielä ole. Suunnitellaan sinulle urapolku ja etsitään yhdessä sinun tavoitteisiisi sopivat työpaikat. Perehdytään myös oman osaamisen sanoittamiseen.

Back to work – kun on paluu edessä

Aina ei mene kuin Strömsössä, jolloin CV:ssä voi löytyä aukkoja. Kun työhön paluu olisi edessä, tämä uravalmennuspaketti on ajankohtainen. Kartoitetaan tilanteesi, tehdään suunnitelma urapolulllesi ja etsitään sopivat reitit tavoitteisiisi pääsemiseksi.

My Next Steps – kun ei yhtään tiedä

Aina ei vain voi tietää, mitä haluaa. Onneksi ratkaisu on tässä. Uravalmennus sinulle, joka et vielä tiedä mitä haluat tai tiedät mitä et halua. Valmennuksen aikana kartoitamme osaamisesi ja vahvuutesi ja luomme urapolun, joka sopii sinulle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...