Writing Your Website – Nettitekstit kuntoon

129,00 

Kun nettisivujen tekstit ovat kunnossa, ne rakentavat brändiäsi ja toimivat väsymättömänä myyntimiehenäsi, joka ei koskaan nuku. Tällä kurssilla opit raivaamaan teksteistäsi myynnin esteet. Opit kirjoittamaan vakuuttavia ja myyviä tekstejä, jotka luovat mielikuvaa laadusta ja asiantuntemuksesta ja saavat ihmiset tilaamaan uutiskirjeesi, lataamaan mahdolliset ilmaislahjasi ja ostamaan tuotteitasi tai palveluitasi. Hieman puhumme myös koukuttavista ja sitouttavista teksteistä, jotka saavat ihmiset viihtymään sivuillasi ja palaamaan sinne aina uudestaan.

Tässä valmennuksessa opit:

  • selättämään tyhjän paperin kammon
  • tunnistamaan, milloin tekstejä kannattaa parantaa
  • kirjoittamaan vakuuttavat tekstit nettisivuillesi
  • kirjoittamaan tehokkaat myyntisivut
  • miten kiinnostava tarina kerrotaan
  • luomaan fiilistä kirjoittamalla

Tämä verkkokurssi on Writing Great Copy -valmennuskokonaisuuden ensimmäinen osa.

Kuvaus

Valmentajasi: 

Katariina Krabbe on toimittaja, sisällöntuottaja ja copywriter, jolla on yli 18 vuoden kokemus ammattikirjoittajana ja 13 vuoden kokemus yrittäjänä.

Valmennan kirjoittamista käytännönläheisellä otteella, eikä kursseillani jankata teoriaa tai keskitytä kielioppivirheisiin. Sen sijaan neuvon kokemukseeni perustuen, miten kirjoitetaan myyviä ja vakuuttavia tekstejä.  Neuvon myös ihan tarkkaan, millaisia tekstejä mihinkin käyttötarkoitukseen kannattaa tehdä.

Tämä verkkokurssi on suunniteltu käytäväksi läpi neljän viikon aikana. Säilytät kuitenkin pääsyn kurssimateriaaleihin, joten voit edetä halutessasi hitaamminkin tai palata materiaalin pariin myöhemmin.

Klikkaa mukaan kurssille ja opi kirjoittamaan tekstejä, jotka toimivat väsymättömänä myyntiosastonasi 24/7!