Yksin yrittäjänä

1 177,70 

Oletko yksin yrittäjänä? Oletko välillä yksin ajatustesi, ideoidesi ja tunteiden vuoristoratasi kanssa? Sinulla on ihania ihmisiä yhteistyötä tekemässä ja mahdollisesti tiimiisi kuuluu upeita ammattilaisia. Silti tunnet jääväsi yksin pyörittelemään asioita päässäsi.

Tämä valmennus on juuri sinulle!

Valmennuksessa käymme läpi yrityksesi tilannetta. Pohdimme yhdessä, miten yritystäsi kannattaisi kehittää ja kuinka tavoitteisiin pääset.

Kuvaus

Oletko yksin yrittäjänä?

Onko sinulle tuttua iloita ja tuuletella onnistuneesta kaupasta tai yhteistyöstä? Entäpä olla murheen alhossa, kun asiat eivät mene suunnitellusti? Tai saada aivan huikea idea, jota pitäisi heti päästä työstämään, koska idea saa sinulle valtavan draivin päälle? Oletko koskaan tuntenut olevasi jumissa ja yksin yrityksesi kanssa? Et tiedä minne pitäisi mennä tai miten sinne päästään? Tai oletko pohtinut pitäisikö sinun rekrytoida, mutta et osaa päättää sopisiko se yrityksellesi tai sinulle?

Mikäli nämä kysymykset osuivat ja upposivat, varaahan kiiruulla oma valmennuksesi!

Valmennus on suunnattu yrittäjille, jotka tuntevat olevansa yksin ja jumissa ajatustensa, ideoidensa ja tunteidensa vuoristoradan kanssa.

Valmennuksessa käymme läpi yrityksesi tilaa, omia uratoiveitasi ja -suunnitelmiasi. Käymme läpi kuinka pääset tavoitteisiisi sekä yrityksesi että oman urasi osalta. Vaikka yrittäisit yksin tai pienessä tiimissä, ei sinun tarvitse olla YKSIN yrittäjänä!

Valmennus sisältää etätapaamisia 4 x 1,5h ja tapaamisten aikataulu sovitetaan hektiseen yrittäjän arkeesi sopiviksi.

Valmentajanasi toimii Tiina Räisänen. Tiina on saanut kiitosta asiakasta kunnioittavasta tavasta käydä asioita läpi sekä turvallisen ilmapiirin luomisesta. Tiina on tunnettu ideanikkari.

Tiinalla on kokemusta sekä uravalmennuksesta että yritysvalmennuksesta. Tiinan tapana työskennellä on olla oivalluttava innostaja.  Tarvittaessa Tiina osaa myös kertoa  ystävällisesti ja kritisoimatta mikäli ideaa tai ajatusta tarvitsee vielä työstää.

Tiinasta saat itsellesi ja yrityksellesi ”oman ihmisen”, jonka puoleen voit aina kääntyä.

Laitetaan yhdessä langat suoriksi ja solmut auki! Lämpimästi tervetuloa!

Saatat myös pitää...