Kuinka parantaa kielitaitoaan – webinaari

Voidaksesi sopeutua alati muuttuvaan maailmaan, ja pysyäksesi perillä sen menoista, on erityisen tärkeää osata kommunikoida englanniksi.

Meillä suomalaisilla on ollut onni saada korkealaatuista kielikoulutusta jo peruskoulussa. Hyvin usein kuitenkin tuntuu siltä, että kielitaito on kadonnut teille tuntemattomille. Varsinkin jos kouluajoista on vierähtänyt jo tovi. Joskus myös käy niin, että kokee osaavansa kieliopin ja sanaston, mutta sitä ei pääse käyttämään. Miten ihmeessä englannin puhetaitoa voisi hioa, kun tilaisuutta puhua englantia ei ole?  

Tässä ilmaisessa webinaarissa opit:

+Miksi englannin kielen taitaminen on tärkeää, ja miksi sitä kannattaa pitää yllä

+Miten voit kehittää jo olemassa olevaa kielitaitoasi

+Mitä englannin kielen taitoja on hyvä osata, mitä ei 

+Kuinka helpottaa puhumisen pelkoa

+Kuinka kielellinen itsetuntosi saadaan uuteen nousuun

Englannin taitoa tarvitaan ja arvostetaan nykyisin ihan kaikessa. Olit kuinka nuori tai vanha, tai missä elämäntilanteessa tahansa, kielitaitosi kartuttaminen rikastaa elämääsi hyvin monella tavalla.

”Pidin englannin opiskelusta koulussa, mutta työkuvioissa suuntauduin kotimaan markkinoille. Nyt eteen tuli oman yrityksen toiminnan kasvattaminen ulkomaille ja kohtasin yllättäviä esteitä englannin kielen käytössä, etenkin puhuessa. Päätin hakea varmuutta esiintymiseen, kirjoittamiseen ja puhumiseen tämän kurssin kautta. 

Idan kurssin opit auttoivat minua pääsemään englannista jälleen jyvälle, sain kurssin ansiosta lisää varmuutta sekä puhumiseen että kirjoittamiseen. Ida on loisto tyyppi ja natiivin englannin taitajan oppeihin oli helppo luottaa. Hänen minulle suoraan antama palaute oli osuvaa ja rakentavaa. Tässä oli ihan erilainen fiilis kuin koulun tunneilla. 

Saan asiat hoitumaan nopeammin, kun en tuhlaa aikaani englanninkielisten viestien tupla- tai triplatarkisteluun enkä puhuessa enää jännitä niin paljoa, vaan pystyn esiintymään vakuuttavammin. Samalla sain mainioita ajatuksia siitä miten kehittyä jatkossa yhä paremmaksi.”

Sami, Yrittäjä

Kielitaitoon panostaminen on aina satsaus helpompaan vuorovaikutukseen sekä oman osaamisesi kehittämiseen!

”Kielen opiskelun aloittamiseen voi keksiä monta syytä. Kenties haluat matkallasi voida lukea ravintolan ruokalistaa, sen sijaan että tilaat aina samaa. Kenties haluat katsoa elokuvia ja ymmärtää ne tekstittämättä jääneet osiot. Kenties yksinkertaisesti haluat pystyä kommunikoimaan englanniksi luodaksesi suhteita. Itse olen opiskellut useita kieliä ja kaikkien ylläpitäminen luo haasteita. Siksi halusin koota sinulle tietoa ja innostaa sinua kehittämään ja pitämään yllä kielitaitoasi! ”

Ida, Kielitaitovalmentaja ja Freelance-kääntäjä