Cut & Go – Selkeyttä editoinnilla

Morjesta,

Olen Julius Valjakka, Caradsin Videotaitovalmentaja ja Aito Videon toimitusjohtaja. Teen videoon liittyviä kursseja ja valmennuksia, sekä videoita, markkinointia ja videomarkkinointia yrityksille ja yrittäjille. Minulla on koulutustausta markkinoinnin parissa, ja video on ollut intohimona jo pienestä pitäen. Viime vuosina olen päässyt yhdistämään näitä kahta juttua toden teolla.

Cut & Go – Selkeyttä editoinnilla

Tällä kurssilla otetaan tavoitteeksi olemassa olevan videosisällön viilaaminen tai editointi julkaisukuntoon. Kurssilla käydään läpi erilaisia tapoja ja työkaluja miten erityyppistä videosisältöä on sopivinta editoida. Toiset ratkaisut ovat kattavampia kuin toiset, mutta niiden opettelu vie enemmän aikaa. Joissain tilanteessa suoraviivaisemmat palvelut hoitavat homman tehokkaammin. Yksi ratkaisu ei toimi kaikkiin tilanteisiin, minkä myötä on syytä esitellä useampia vaihtoehtoja.

Mahti juttu että olet mukana kurssilla! Editointi on oikeasti siistiä puuhaa. Toivottavasti intoa ja motivaatiota löytyy, sillä nyt aloitetaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *