Presenting – Materiaalit videolle

And Action! -videotaitovalmennusten kurssi, jossa keskitytään videon tekemiseen ja tallentamiseen tietokonetta hyödyntäen.

Kurssin esittely – Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Olen Julius Valjakka, Caradsin Videotaitovalmentaja ja Aito Videon toimitusjohtaja. Teen videotaitoihin liittyviä kursseja ja valmennuksia, sekä videoita, markkinointia ja videomarkkinointia yrityksille ja yrittäjille. Minulla on koulutustausta markkinoinnin parissa, ja video on ollut intohimona jo pienestä pitäen. Viime vuosina olen päässyt yhdistämään näitä kahta juttua toden teolla. Muita lähellä sydäntä olevia asioita ovat tällä hetkellä elokuvat, koirat ja TikTok. 

Videotaidot ovat työelämän uusi musta. Videotaitoja tarvitaan monessa työelämän tilanteessa lähes joka päivä. Videotaitoja tarvitset, olit sitten yrittäjä, kouluttaja, työntekijä tai työnhakija. Kyse ei ole vain videon kuvaamisesta: videopuhelut, asian esittäminen videolla, videon välityksellä esiintyminen – nämä ovat vain joitakin esimerkkejä tilanteista, joissa videotaitoja tarvitaan.

Jos etsit tukea oman videon kuvaamiseen ja tekemiseen esim. yritystä, henkilöbrändiä, tai työnhakua varten, ota rohkeasti yhteyttä. Autan sinua mieluusti oikeille urille!

Mutta se minusta, nyt itse asiaan eli kurssin sisältöön.

Tämän kurssin aikana tulet oppimaan:

  • Eri tavat tallentaa omaa materiaalia, mm. diaesityksen, videomuotoon
  • Miten tallentaa videota suosituimmissa videopuhelupalveluissa
  • Materiaalien esittämisen erityispiirteet videolla

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *