Me, Myself and I – Aarteet kartalle

Me, Myself and I – Aarteet kartalle on verkkokurssi, joka kartoittaa kaikki sinussa olevat aarteet – myös ne itseltäsi kätkössä olevat.

Onko sinusta haasteellista vastata kysymykseen; mitä osaat? Tai missä olet hyvä? Missä loistat tai mitkä ovat vahvuutesi? Entäpä tiedätkö mitkä ovat sinun huipputaitosi? Jos kaikki aarteesi eivät ole sinulle itsellesikään aivan kartoitettuna, tämä kurssi auttaa löytämään ne.

Tämä kurssi auttaa sinua, jos koet haasteita

 • Nimetä vahvuutesi
 • Kertoa missä olet hyvä
 • Tunnistaa huipputaitosi
 • Motivoitua muutokseen
 • Sovittaa uraasi ja elämäntilannettasi yhteen
 • Löytää oma paikkasi työkentällä
 • Miettiä mihin kykysi sopisivat
 • Tavoittaa unelmasi

Nyt saatat pohtia, miten verkkokurssi voi auttaa sinua löytämään aarteesi…

Kun tunnistat potentiaalisi, sinun on helpompi vakuuttaa myös muut.

Kun ymmärrät aarteidesi arvon, pääset eroon sinua rajoittavista uskomuksista.

Kun saat käyttöösi koko potentiaalisi, (ura)unelmasi ovat tavoiteltavissa.

Kuka voi huomata aarteesi, jos sinä et itsekään tiedä niitä?

-Kuinka tuoda oma osaaminen esille, kun kaikki huutavat kilpaa jokaisessa kanavassa? Kaikille tuntuu olevan taitoja, tietoja ja osaamista vaikka muille jakaa. Ja minä, niin… Minä teen paljon, hoidan työni tunnollisesti ja en oikeastaan osaa mitään kunnolla. Tai siis, kyllähän minä teen kaiken mitä työ kenttään kuuluu ja hoidan työni hyvin, mutta en oikeastaan osaa mitään.

Kuulostaako tutulta?

Nykyään on jo pakko tunnistaa oma osaamisensa, osata muotoilla se myyvään muotoon ja vakuuttaa kuulijat sanoman sisällöstä. Osaatko?

Meihin suomalaisiin on juurrutettu selkäytimeen vahva vaatimattomuus. Se edesauttaa meitä tekemään töitä kuin muurahaiset, mutta samalla se myös estää meitä tunnistamasta omaa potentiaaliamme ja ottamasta sitä hyötykäyttöön. Miten voi vakuuttaa rekrytoijan, miten voi vakuuttaa tulevan asiakkaan tai miten voi vakuuttaa yhteistyökumppanin omasta osaamisestaan, jos ei sitä osaa itsekään määritellä? Ei voikaan.

Tältä kurssilta saat mukaasi:

 • Aarteesi kartoittettuna. Löydät ne etsimättä vastedes.
 • Itsetuntemuksesi vahvistuu ja saat vakuutettua helposti muut osaamisestasi.
 • Itsevarmuutesi lisääntyy ja huomaat tavoitteidesi olevan saavutettavissa sekä uusien seikkailujen olevan suunnitteilla.

”Olen työskennellyt lukuisten uravalmennettavien kanssa ja olen huomannut, että sama lause toistuu muodossa tai toisessa; En minä oikeastaan osaa mitään. Ja tämä on hirveän totta henkilölle, joka näin sanoo. Miten voi uskoa muuta, jos ei ole löytänyt vielä aarteitaan? Ei voikaan. Siksi on tärkeää löytää ja kartoittaa aarteensa ja siten saada lisää itsetuntemusta ja itsevarmuutta.

Kun valmennettava on löytänyt aarteensa, päästään potentiaali ottamaan kokonaisuudessaan käyttöön. Mitä huikeita osaamisia ja vahvuuksia he ovat itsestään löytäneetkään ja mitä mielettömiä tulevaisuudensuunnitelmia on päästy yhdessä luomaan, kun vain on saatu ne aarteet kartoitettua. Se on ydin.

Voit toki itsenäisesti pohdiskella edellä esitettyihin kysymyksiin vastauksia. Se on huikeaa, jos löydät potentiaalisi! Jos kuitenkin haluat apua konkarilta, joka on auttanut jo lukuisia, hyvin erilaisissa elämätilanteissa olevia ihmisiä, tässä on sinun paikkasi retkikunnassa. Pääset kulkemaan kokeiltua, toimivaksi todettua matkareittiä kohti sinun aarrearkkuasi. Ja minne tie siitä johtaakaan, vai pääsetkö jopa uudelle tasolle uuteen seikkailuun? ”

Tiina, Yrittäjyys- ja uravalmentaja

Erottaudu omana osaavana itsenäsi ja opi käyttämään koko potentiaaliasi!

Sijoittamalla tähän kurssiin sijoitat itsetuntemukseesi, omaan tulevaisuuteesi ja omaan itsevarmuuteesi.