Sinun polkusi! -uravalmennukset

Jokainen Sinun polkusi! -valmennuspaketti sisältää 6x 45 min. henkilökohtaista valmennusta sekä materiaalit. Valmennus tapahtuu Skypen kautta tai puhelimitse, joten voit olla vaikka laiturin nokassa suunnittelemassa tulevaisuuttasi. Millaisessa kohdassa polullasi olet?

New Job – kun on aika vaihtaa

Ei se aina resonoi, nykyinen työ. Jos tuntuu, että on aika vaihtaa, silloin on aika vaihtaa. Kartoitamme tilanteesi ja etsimme parhaat vaihtoehdot urasi edistämiseen haluamaasi suuntaan.

Let’s Study – kun opiskelut kiinnostavat

Syyhyäisi oppia jotakin uutta tai vaihtaa alaa! Silloin on aika hakeutua opiskelemaan. Valmennuksen aikana etsimme sinulle parhaat vaihtoehdot opintoihisi sekä niiden rahoitukseen. Valmennus sopii sinulle, vaikka et vielä tiedä mitä haluaisit opiskella.

Mami -kun on ura ja perhe yhteensovitettavana

Maaamii, It’s Ouveeeeer! Ei sentään. Uran ei tarvitse loppua tai vaikeutua äidiksi tulon tai pääluvun kasvun myötä. Äitien uravalmennuksen uudistetussa versiossa luomme sinulle polun unelmiesi uran saavuttamiseksi ja varmistamme, että se sopii myös elämäntilanteeseesi.

Your Bränd- kun on brändi luotavana

Erottautua pitäisi, mutta miten? Henkilöbrändiä luovalle työkalu oman asiantuntijuuden esiin tuomiseen ja oman urapolun suunnitteluun. Voit olla vasta tuumaus-asteella tai jo aloittanut rakentamisen. Sopii niin asiantuntijabrändiä kuin työnhakijabrändiä luovalle.

Career Ahead – kun opinnot ovat ohitse

Vastavalmistuneiden urapolku on usein kivinen, kun työkokemusta ei vielä ole. Suunnitellaan sinulle urapolku ja etsitään yhdessä sinun tavoitteisiisi sopivat työpaikat. Perehdytään myös oman osaamisen sanoittamiseen.

Back to work – kun on paluu edessä

Aina ei mene kuin Strömsössä, jolloin CV:ssä voi löytyä aukkoja. Kun työhön paluu olisi edessä, tämä uravalmennuspaketti on ajankohtainen. Kartoitetaan tilanteesi, tehdään suunnitelma urapolulllesi ja etsitään sopivat reitit tavoitteisiisi pääsemiseksi.

My Next Steps – kun ei yhtään tiedä

Aina ei vain voi tietää, mitä haluaa. Onneksi ratkaisu on tässä. Uravalmennus sinulle, joka et vielä tiedä mitä haluat tai tiedät mitä et halua. Valmennuksen aikana kartoitamme osaamisesi ja vahvuutesi ja luomme urapolun, joka sopii sinulle.

#Business – kun yritys ja ura ei kohtaa

Joskus – usein – yritys kehittyy toiseen suuntaan kuin yrittäjä itse. Mitä silloin pitäisi tehdä? Valmennuksessa käymme läpi vaihtoehtosi ja suunnittelemme urapolkusi. Otamme huomioon olemassa olevan yrityksesi ja vertaamme löytyisikö yhdistäviä tekijöitä yhteisen taipaleen jatkamiseksi. Mikäli saappaat lähtevät eri suuntiin, mietimme jatkosuunnitelmat molemmille.

Kohti määränpäätä ja sen yli, eli valmennuksen ostoon tästä!