Videon tekstittäminen – minikurssi

Videon tekstittäminen – minikurssi kuuluu And Action! -videotaitovalmennusten kokonaisuuteen. Tämän minikurssin aiheena on tekstitykset, niiden tekeminen ja tekstin hyödyntäminen tehokeinona videolla.


Osaat jo tehdä videoita muttet osaa luoda tekstejä tai tekstityksiä? Olet oikeassa paikassa!

Tekstittämisen taito on tärkeä osa videon tekemisen taitoa. Koska moni somealusta näyttää videosisällön automaattisesti ilman ääniä, tarvitaan tekstityksiä avuksi kertomaan katsojalle mistä videossa on kyse. Lisäksi teksti on mainio tapa tehostaa omaa asiaa ja sanomaa – sen avulla voit kiinnittää katsojan huomion juuri siihen mikä on tärkeintä huomioida milloinkin.

Tältä kurssilta saat mukaasi:

  • Kätevimmät keinot tehdä tekstityksiä videolle
  • Tehokkaimmat tavat tehdä kustomoituja tekstityksiä
  • Lisävinkkejä tekstin hyödyntämiseen osana videota

”Tähän minikurssiin on koottu parhaat käytännöt tekstien ja tekstitysten tekemiseen videolle. Tekstielementeistä on tullut yllättävän tärkeä osa videoita koska monessa palvelussa (LinkedIn, Instagram, yms) videon äänet ovat automaattisesti pois päältä. Tällöin tekstin merkitys korostuu – sen avulla voidaan antaa nopeasti infoa siitä mistä videossa on kyse. Näin palvelet katsojaa ja potentiaalista asiakasta paremmin.

Minikurssilla esitellään tekstitysten tekemistä, tehokkuus mielessä, sekä tekstin käyttämistä otsikkona tai muuna elementtinä. Teksti videolla on oiva keino korostaa omaa viestiä.”

-Julius, Videotaitovalmentaja

Älä jää videotaidoissasi yksiulotteiseksi – ota videon tekstitykset ja tekstit haltuun.