Videotaidot – Työelämän uusi musta – webinaari


Videotaidot ovat työelämän uusi musta. Videotaitoja tarvitaan monessa työelämän tilanteessa lähes joka päivä. Ja kyse ei ole vain videon kuvaamisesta: videopuhelut, asian esittäminen videolla, videon välityksellä esiintyminen – nämä ovat vain joitakin esimerkkejä tilanteista, joissa videotaitoja tarvitaan.

Tässä webinaarissa opit:

+ Mitä videotaidot ovat
+ Miksi videotaidot ovat työelämän uusi musta
+ Miten saat kilpailuetua videotaidoilla
+ Miten voit hyödyntää videotaitoja päivittäin työssäsi
+ Kuinka vakuutat asiakkaat, esimiehet, rekrytoijat, yhteistyökumppanit videotaidoillasi
+ Kuinka voit kehittää videotaitojasi
+ Kuinka loistaa videotaidoillasi

Videotaitoja tarvitset, olit sitten yrittäjä, kouluttaja, työntekijä tai työnhakija. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja video vielä enemmän. Se kertoo valtavasti osaamisestasi ja vakuuttavuudestasi.  Kukaan meistä ei halua antaa epäpätevää vaikutelmaa, menettää diiliä tai mahdollisuutta työpaikkaan sen takia, että videotaidot eivät ole hallussa. 

”Kaksi vuotta sitten, kun aloitin yritystoimintani ja loin ensimmäisiä kurssimateriaaleja, uskoin saavani tuotettua erinomaista videomateriaalia. No, ei minulla ollutkaan ongelmia olla luontevasti kameran edessä, mutta vakuuttavuus kärsi huomattavasti itseni sijoittelusta valon eteen ja huonosta äänenlaadusta muutamia esimerkkejä mainitakseni. Huomasin, että laadukasta materiaalia tuottaakseni tarvitsen videotaitovalmennusta. Videotaidot ovat auttaneet myös pandemian aikana kiihtyneiden videoneuvottelujen suhteen.

Julius on valmentajana huomioonottava ja huumorintajuinen. Ei tule ikinä sellaista tunnetta, etteikö voisi kysymystä esittää. Juliuksen videot ovat innoittavia ja inspiroivia. Niitä katsoessa tekee mieli päästä itsekin kokeilemaan, saako samanlaista jälkeä aikaiseksi.” 

Tiina
Kouluttaja, Valmentaja, Yrittäjä


Videotaidot ovat avain oman osaamisesi esiin tuomiseen ja erottautumiseen 2020.

”Tämän webinaarin olen suunnitellut siten, että pääsen jakamaan kanssasi tietämykseni videotaidoista ja siitä, mitä Sinun tulee tietää ja tehdä videotaitojesi suhteen.”

Julius Valjakka
Videotaitovalmentaja ja Aito Videon toimitusjohtaja

Työelämä ja työkulttuuri muuttuvat hurjaa vauhtia niin pandemian kuin arvomurroksen suhteen. Muutos luo tarpeen kehittää etätyökäytäntöjä nopeasti. Tämä luo haasteita niin yrityksille kuin yksittäisille ihmisellekin.

Videotaidot korostuvat ja luovat etulyöntiaseman niille, jotka ottavat ne ensimmäisten joukossa haltuun. Pian olemme vaiheessa, jossa videotaidot ovat yhtä lailla työelämän must have kuin puhelinetiketti, tiedon etsintä tai sähköpostin käyttö.

NYT on aika ottaa digiloikka myös videotaitojen kanssa.