Work simpler – Fokusoitunut etätyö

Work simpler – Fokusoitunut etätyö on verkkokurssi parhaista aikaa säästävistä menetelmistä etätyöhön.

LÄHDE MUKAAN MATKALLE, JOSSA OPIT NE PARHAAT AIKAA SÄÄSTÄVÄT MENETELMÄT ETÄTYÖHÖN!Matkalta mukaan saat:

 • Reittikartta tehokkuuteen ja fokusoitumiseen etätyössä
 • Työympäristöarvion: näin saat viisi tähteä
 • Työkompassin: näin hallitset työpäiväsi ja työtehtäviesi rytmittämisen
 • Taxfreen työpäivääsi: mahdollisuuden uuden luomiseen, kun höttö ei verota aivoistasi ajatustilaa
 • Työtehtävien laatutufiltterin: opit tasokkaan priorisoinnin
 • Opin siitä, kuinka vältät työpäiväsi ilmakuopat
 • Menetelmän, jossa palautteen avulla suoristat mutkat työflow’sta
 • Työpäivän buukkausjärjestelmän: tiedät tekeväsi oikeita asioita oikeaan aikaan
 • Nousukiidon hallinnan tunteeseen: Olet aikataulujesi ohjaksissa
 • Kohdeoppaan aikaoptimointiin ja time desing -menetelmän
 • Älä ole vitkuttelija – kurssin opeilla surffaat inhottavien ja epämiellyttävien työtehtävien läpi
 • Rakennusohjeet: työympäristöstäsi aivojesi paratiisi
 • Etätyön lipuntarkastus: menetelmä työstä vapaa-aikaan

Nyt kun varaat lippusi, pääset mukaan matkalle, joka vie sinut tasokkaaseen etätyön hotelliin. Matkanjohtajana matkallasi toimii organisoija ja ammattijärjestäjä Henriikka Kivelä. Henriikka ohjaa työkseen yrityksiä ja työntekijöitä kohti tehokkaampia toimintatapoja ja selkeämpää työympäristön käyttöä niin sähköisesti kuin fyysisestikin.

Lennon aikana saat katsella ja lukea parhaimmat vinkit ja neuvot kohteessa toimimiseksi. Tämän lisäksi sinulla on käytettävissä kuukausittain suora linja matkanjohtajalle sekä seuranasi matkaseuraa, jotka tukevat sinua pääsemään eteenpäin. Matkalla saamiesi kattavien varusteiden asioista työnteko kohteessa onnistuu sujuvasti ja tulet huomaamaan huimaa kehitystä tehokkuudessa ja työn tuloksellisuudessa.

Kohteessa meitä odottaa työympäristö, joka tukee työtäsi ja tekee siitä entistä helpompaa. Kohteen suurimpia etuja ovat kasvaneista kyvyistäsi johtuva työn laadukas priorisointi, aikaoptimoinnin ja Time Designin hallinta, automaattinen buukkausjärjestelmä, jonka avulla teet takuuvarmasti kaiken tarvittavan ja riittävän sekä paljon muuta matkalla tarvittavaa. Matkan aikana pääset myös itse valitsemaan matkalaukkusi sisältöä ja kaikilla matkalaisilla se on omanlainen ja persoonallinen. Perillä kohteessa koet hallinnan tunteen työstäsi lisääntyneen, osaat välttää tulevaisuudessa ilmakuopat ja koet päässeesi työnimuun ja työflow’hun.

Miksi lähtisit matkalle juuri nyt? Ympäristö, jossa matkustamme, on muuttunut kevään 2020 Korona pandemian vuoksi ja on tälläkin hetkellä jatkuvassa muutoksessa. Emme voi myöskään tietää millaisessa maailmassa matkustamme, esimerkiksi vuoden päästä. Tästä syystä on tärkeää valmistautua siten, ettemme myöhästy lennolta pakkaamalla matkalaukun vasta viime tingassa.  Tällä hetkellä työelämä on voimakkaassa murroksessa. Työstämme on tullut paikkasitomatonta ja vapaampaa, mutta samalla se vaatii kuitenkin entistä parempaa valmistautumista matkalle. Matkalaukussasi tulisi olla oppaita, tienviittoja, suodattimia ja kompasseja siihen, kuinka löydät perille jatkuvasti uudistuvassa työelämässä; tiedät, kuinka itsenäisesti eriytät vapaa-ajan työstä, valitset tehokkaimman majoittumispaikan työllesi, osaat filtteröidä työn laatua ja kuinka ylipäätään pysyt oikeassa suunnassa tuloksellisen työn polulla.

Matkaan olisi hyvä olla varustautuneena jo nyt, koska koskaan emme voi tietää milloin maailman tilanne pakottaa meidät uudestaan äkkilähdölle etätyöhön. Kevään 2020 pandemia osoitti meille, kuinka tilanne voi muuttua yhdessä päivässä ja tulevaisuudessa sinunkin tulee olla varautunut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Varaamalla lippusi nyt, et joudu huonosti varustautuneena äkkilähdölle, vaan saat lähteä matkalle oman aikataulusi mukaan ja edetä kohteeseen matkaoppaan tukemana apunasi runsaasti työkaluja, joiden avulla pääset perille. Tämän lisäksi tulevaisuuden äkkilähdöt eivät tunnu pelottaville, koska tiedät osaavasi kohteeseen. Olet myös halutumpaa matkaseuraa niin työkavereidesi, yhteistyökumppaneidesi, työnantajien kuin asiakkaidesi näkökulmasta; olet se, jonka he haluavat tuekseen, avukseen ja osakseen tiimiä.