Henkilökohtainen tekstitaitovalmennus

Työelämässä ei pärjää ilman kykyä tuottaa tekstiä mitä erilaisimpiin tarpeisiin. Jo työnhaku ja henkilökohtaisen brändin luominen vaatii jatkuvaa tekstin tuottamista hakemuksista sosiaaliseen mediaan. Yrittäjä tarvitsee tekstejä myös nettisivuille, blogiin ja markkinointikirjeisiin.

Jos tekstien tuottaminen tuntuu vaikealta tai olet vähääkään epävarma lopputuloksesta, ota rohkeasti yhteyttä tekstitaitovalmentajaamme Katariinaan osoitteella katariina (at) carads.fi. Hän neuvoo mielellään, mikä olisi sinulla paras ja hyödyllisin tapa kohentaa tekstitaitojasi – valmennus voidaan aina räätälöidä tarpeen mukaan. Tutustu myös alla oleviin esimerkkipaketteihin.

Viimeistellään työhakemus

1 x 45 min henkilökohtaista valmennusta työnhakijalle

Huolellisesti viimeistelty, virheetön työhakemusteksti on antaa sinulle mahdollisuuden päästä jatkoon työnhakuprosessissa. Tämä valmennus sopii sinulle, jos olet jo kirjoittanut hakemusluonnoksen, mutta haluaisit saada sen kielellisesti sujuvammaksi, vakuuttavammaksi ja virheettömäksi. Käymme tekstisi valmentavalla otteella yhdessä läpi, joten opit tekemään parempia hakemuksia myös jatkossa. Jos tarvitset sparrausta myös oman osaamisen sanoittamiseen, valitse pitempi valmennuspaketti.

Kiteytä liikeideasi – kirjoitetaan hissipuhe

1 x 45 min henkilökohtaista valmennusta yrittäjyyttä pohtivalle

  • Suunnitteletko yrityksen perustamista?
  • Onko sinulla jo liikeidea?

Yksi ensimmäisistä askeleista yritystä perustaessa on kiteyttää liikeidea napakkaan sanalliseen muotoon. Tarvitset tällaisen tekstin liiketoimintasuunnitelmaan ja rahoitushakemuksiin, ja sinun kannattaa opetella kertomaan liikeideastasi myös suullisesti.

Tarvitset lyhyen ja informatiivisen yrityksesi esittelyn myös yrityksesi nettisivuille ja some-profiileihin.

Tässä valmennuksessa opit kiteyttämään liikeideasi lyhyeen, mutta innostavaan ja informatiiviseen muotoon.

Nettitekstiklinikka

1 x 45 min henkilökohtaista valmennusta yrittäjälle tai yritystoimintaa käynnistävälle

Tässä valmennuksessa annan henkilökohtaiset vinkit nettitekstiesi paranteluun. Huom: lähetä linkki nettisivuillesi tai tekstiluonnokset viimeistään valmennusta edeltävänä päivänä.

Tämä valmennus sopii erityisesti pienyrittäjälle tai yritystoimintaa käynnistävälle, jolla on jo jonkinlaiset nettisivut. Jos sinulla ei vielä ole nettisivuja tai et ole vielä kirjoittanut tekstejä sitä varten, valitse pitempi valmennuspaketti tai klikkaa mukaan verkkokurssille.

Sanoita osaamisesi – työhakemuksen ja CV:n tekstit kuntoon

3 x 45 min henkilökohtaista valmennusta työnhakijalle

Tämä valmennus sopii sinulle, jos haluat sparrausta oman osaamisen sanoittamiseen. Etenkin jos sinulla on paljon kokemusta eri aloilta tai paljon erilaisia koulutuksia, voi olla vaikea löytää sanoja olennaisen kiteyttämiseen. Jos taas työkokemusta ei ole vielä kovin paljon, voi olla tarpeen perustella osaamistasi muilla tavoilla.

Tämän valmennuksen jälkeen osaat jatkossa itse muokata hakemustasi ja CV:täsi aina haettavan työpaikan mukaan.

Osaajasta yrittäjäksi – perustele osaamisesi, kirjoita tarinasi

3 x 45 min henkilökohtaista valmennusta

Tämä valmennus sopii erityisesti omaa yritystoimintaa suunnittelevalle. Sinun tulee osata kertoa omasta osaamisestasi perustellen esimerkiksi liiketoimintasuunnitelmassa ja rahoitushakemuksissa. Kirjoittamalla oman matkasi yrittäjäksi tarinan muotoon luot helposti lähestyttävää henkilöbrändiä: voit julkaista tarinasi nettisivuillasi ja jakaa sosiaalisessa mediassa.

Myyvät tekstit nettiin

3 x 45 min henkilökohtaista valmennusta yrittäjälle tai yritystoimintaa suunnittelevalle

Yrityksen nettisivut ovat tärkeä osa uskottavuutta, ja siksi myös teksteihin kannattaa satsata. Jos sinulla on verkkokauppa, myyvät tekstit ovat elinehtosi. Tässä valmennuksessa autan sinua kirjoittamaan vakuuttavat ja myyvät tekstit nettisivuillesi, ja valmennuksen avulla pystyt jatkossakin kirjoittamaan ja muokkaamaan verkkotekstejäsi aina tarvittaessa.

Osaajasta yrittäjäksi – kiteytä liikeideasi, perustele osaamisesi, kirjoita tarinasi

6 x 45 min henkilökohtaista valmennusta yritystoimintaa suunnittelevalle tai käynnistävälle

Yritysblogi käyntiin – rakenna brändiä sisällöntuotannolla

6 x 45 min henkilökohtaista valmennusta yrittäjälle tai viestijälle

Yritysblogi on hyvä tapa sitouttaa asiakkaita, rakentaa brändiä asiantuntijana ja luoda sosiaalisessa mediassa jaettavaa sisältöä. Blogi on oma julkaisukanavasi, joka on omissa käsissäsi. Se on helppo tapa lisätä hakukonenäkyvyyttä ja ohjata liikennettä sivustollesi.

Tässä valmennuksessa luomme yhdessä blogillesi strategian, sisältösuunnitelman ja julkaisusuunnitelman, kirjoitamme ensimmäiset postaukset sekä ideoimme tulevien postausten aiheita.

Onko sinulla kysyttävää tekstitaitovalmennuksista?

Lähetä sähköpostia osoitteella katariina (at) carads.fi, ja palaan asiaan mahdollisimman pian!

tekstitaitovalmentajasi
Katariina