Yrittäjyys – avain tavoitteideni saavuttamiseen? -Webinaari


Haluaisitko taloudelliseen tasapainoon? Tai jopa taloudellisesti riippumattomaksi? Entäpä kiinnostaisiko unelmien työ? Tai sinulle sopivimmat työajat?

Yrittäjyyttä on nykyään hyvin monenlaista; löytyy kevytyrittäjyyttä, osuuskuntaa, osakeyhtiötä ja toiminimeä ja vielä monta muuta vaihtoehtoa. Yrittäjä voi olla kokopäiväisesti, osapäiväisesti, sivutoimisesti, päällään seisten tai laiturin nokassa. Jokainen varmasti löytää valikoimasta omansa, kun tietää mitä etsiä. Ja löytää oman sweetspottinsa.

Tässä ilmaisessa webinaarissa opit:

+ Kuinka yrittäjyys voi olla ratkaisu uratavoitteisiin pääsemiseksi
+ Kuinka yrittäjyys johtaa taloudelliseen tasapainoon
+ Kuinka yrittäjyys mahdollistaa oman vuorokausirytmin mukaan työskentelyn
+ Milloin yrittäjyys sopii omaan elämäntilanteeseen
+ Mitä mielikuvia yrittäjyyteen liittyy ja ovatko ne totta
+ Mitä riskejä yrittäjyyteen liittyy
+ Mikä yrittäjyydessä viehättää

Jos etsit Avaimet käteen – vaihtoehtona unelmien työtäsi, sen löytäminen on lähes mahdotonta. Monta hyvää työtä löytyy varmasti. Mutta löytyykö juuri se, jossa pääset hyödyntämään koko potentiaalisi?

Toki yrittäjänäkin teet montaa työtehtävää, jotka eivät niitä kaikista mieluisimpia ole – sitä en kiellä. Jokaiseen työnkuvaan kuuluu niin palkkatyössä kuin yrittäjänäkin sellaisia. Yrittäjänä pääset koko ajan viemään omaa yritystäsi eteenpäin. Ja ne muutamat inhokit voi myös ulkoistaa!

Jos et ole tyytyväinen nykyiseen työtilanteeseesi, työnkuvaasi tai taloudelliseen tilanteeseesi, kannattaa kuunnella webinaari ja pistää ajatus yrittäjyydestä hautumaan.

Olen henkilökohtaisesti todennut yritystoimintaa perustaessani, että yksi tärkeimmistä asioista yritystoiminnan onnistumisessa on tuki. Ja jo ihan alkumetreiltä asti! Itse lähdin käynnistämään yritystoimintaani yksin, mutta pian huomasin olevani umpikujassa oman jaksamisen ja omien ajatusteni kanssa. En kyennyt enää näkemään seuraavaa askelta jota ottaa. Olipa matkalla tullut tehtyä virheitä, joita osaavan tuen avulla olisin osannut välttää. Siksi ja sitä suuremmalla syyllä olen osannut nauttia yhteistyöstä Tiinan kanssa. Aina olen voinut kysyä ja aina olen tullut kuulluksi!

Olennaista on, että yritystä perustaessasi sinulla on paikka ja ihminen, jolta kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä ja jonka kanssa vaihtaa ajatuksia liittyen yrittäjyyteen. Yrittäjänä usein alkuvaiheessa työskentelet ilman tiimiä ja teet kaikki päätökset itse. Vaikka olin itse aina unelmoinut yrityksen perustamisesta ja siitä kuinka mahtavaa on saada päättää kaikista asioista itse, havaitsin lopulta kaipaavani tukea ja pallottelukumppania erityisesti näiden päätösten tekemiseen. Ja juuri tähän Tiinalla on ammentaa sinulle loistavaa osaamistaan!

Tiina on ihanan idearikas, positiivinen ja kannustava valmentaja. Hän pyrkii näkemään asioista aina parhaat puolet, ja erityisesti haasteet hän auttaa kääntämään voitoiksi avaamalla sinulle erilaisen näkökulman. Valmentajana Tiinan parhaita puolia ovat kyky kuunnella ja auttaa jalostamaan ajatuksen tyngästäkin toimivan ja loistavan konseptin. Tiina on muovautuva, mukautumiskykyinen ja innovatiivinen valmentaja, jolta varmasti saat tarvitsemasi tuen yrittäjyyden alkumetreille!

– Henriikka, yrittäjä ja äiti

Yrittäjyys on avain uratavoitteiden saavuttamiseen ja ensimmäinen askel kohti taloudellista riippumattomuutta.

”Mikään ei ole siistimpää kuin päästä tekemään työtä, josta nauttii ja jossa pääsee hyödyntämään koko osaamispalettiaan! Siksi haluankin auttaa sinua löytämään oman mahdollisuutesi. ”

Tiina Räisänen, Yrittäjyysvalmentaja sekä Caradsin perustaja, yrittäjä ja johtaja

Oman osaamisen hyödyntämisessä ollaan vielä Suomessa lapsen kengissä. Nykyisessä tilanteessa, työttömyyslukujen kasvaessa vauhdilla, yrittäjyys on yhä useammalle relevantti vaihtoehto. sekä työllistää itsensä että päästä hyödyntämään koko potentiaaliaan.

NYT on aika kurkistaa, mitä yrittäjyys voi Sinulle tarjota!